Serres in Nederland

In Nederland zijn serres heel populair en veel vrijstaande woningen hebben dan ook een serre aan huis. Door de zakkende prijs voor het bouwen vanĀ serres en het aantrekken van de economie kiezen steeds meer huiseigenaren voor het laten bouwen van serres.

Een serre laten bouwen

In Nederland komen serres in veel verschillende uitvoeringen. De bekendste zijn de ronde en vierkante serres. Wat ze allemaal gemeen hebben is dat er veel glas word gebruikt en er zitten dan ook mooi raampartijen in. De frame wordt meestal uit aluminium of hout gemaakt maar op aanvraag zijn er ook andere mogelijkheden beschikbaar.

Prijs

De prijzen van serres zijn heel verschillend afhankelijk van wat de wensen van de klant zijn. Hoe groot moet de serre zijn en wat voor vorm moet het hebben? Moet de frame van hout of aluminium worden gemaakt? De houten serres zijn meestal stuken duurder. Hoe meer de klant wil hoe hoger de prijs oploopt en hoe simpeler de serre hoe goedkoper.

Voor exacte bedragen moet er een offerte opgemaakt worden. Een offerte kan bij de meeste bedrijven vrijblijvend aangevraagd worden. Sommige bedrijven rekenen wel een bedrag voor het ontwerp als de klant besluit niet door te gaan en andere rekenen helemaal niks.

www.montferlandserres.nl/

www.boetersserrebouw.nl/

www.serbo.nl/