Kans op woninginbraak verkleinen

Mensen kunnen al heel goedkoop kans op woninginbraak verkleinen, door een beveiligingscamera te kopen. Tegenwoordig kan een beveiligingscamera al voor 100 euro aangeschaft worden, natuurlijk zijn er ook duurdere maar die hebben meer opties.

HD bullet camera’s

Voor het beveiligen van woningen zijn vooral de HD bullet camera’s heel geschikt. Dit komt doordat de bullet beveiligingscamera’s opvallen, wat inbrekers afschrikt en mochten ze het toch nog proberen, maakt deze beveiligingscamera beelden in HD. Op deze manier kunnen de inbrekers alsnog later opgespoord worden. Het schrikt wel de meeste inbrekers af, want die gaan niet proberen in te breken bij een woning, waar een beveiligingscamera hangt.

Minder opvallende camera

Er is ook nog een minder opvallende beveiligingscamera, dat ook heel goed geschikt is voor het beveiligen van woningen. Deze beveiligingscamera is de HD dome camera. Door de behuizing van de dome camera, valt deze niet op en zal het vaak over het hoofd gezien worden. Het zit namelijk in een zwarte ronde en bolle behuizing. De inbrekers kunnen ook zo niet zien welke kant, de beveiligingscamera gericht is.

Het zijn beide hele goede opties en ze werken vooral heel goed in combinatie. Vaak is 1 beveiligingscamera dan ook niet genoeg, om een woning te beveiligen tegen inbraak.