Hardcover boek drukken

Veel hardcover boeken zien we tegenwoordig niet meer. Meestal worden boeken in softcover gedrukt omdat dit goedkoper is. Mensen lezen vaak ook boeken onderweg en vinden een softcover dan ook fijner.

Ik vind zelf toch wel dat een echte boek hardcover moet hebben. Een hardcover boek gaat eeuwen mee als je het goed bewaard en het is ook iets moois om te bewaren. Ik vind softcover boeken dan ook niet echt als een boek aanvoelen. Hardcover boek drukken zal dan ook altijd mijn keuze zijn.

hardcover boekAls je kiest voor hardcover boek drukken betaal je wel iets meer, maar je krijgt er wel kwaliteit voor terug. Je krijgt iets voor terug dat over honderden jaren nog zal bestaan, zelfs als we er al lang niet meer zijn. Als je familieboeken gaat laten drukken moet je dan ook zeker voor hardcover boek drukken gaan. Een familieboek is toch wel iets wat je door de generaties heen wil doorgeven. Zo zullen toekomstige generaties nog over hun familie kunnen lezen en foto’s ervan bekijken. Dit is toch wel het geld waard?

Een hardcover boek drukken kun tegenwoordig ook gewoon online doen. Je plaatst en betaald de bestelling gelijk online, en het word meestal al binnen een week thuisbezorgd.